Marcipán muffin


Hozzávalók:
1 ½ csésze liszt
½ csésze őrölt mandula
1 csomag sütőpor
½ csésze cukor (barna és kristálycukor keverve)
½ csésze folyékony növényi margarin (olvasztott)
1 csésze ásványvíz
marcipángolyócskák

Elkészítés:
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A lisztet összekeverjük a mandulával és a sütőporral. A cukort elkeverjük a margarinnal és az ásványvízzel, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket.
A tésztából 1-1 kanálnyit teszünk a formák aljába, mindegyikre helyezünk 1-1 marcipángolyócskát, majd a maradék tésztával befedjük a golyókat.
20 percig sütjük.

Tipp: A muffinok tetejére tehetünk 1-1 szem mandulát.